in sfarsit … si de bine

Dragi amici, 

Incep prin a-mi cere scuze ca nu v-am mai stresat de mult cu frustrarile mele.

Sa zicem ca am fost un pic cam ocupat cu micul meu proiect 24/7 events. Asa de ocupat incat am reusit sa iesim in piata cu un succes, HR Performance, unde pana si spre surprinderea mea, am reusit sa adunam peste 120 de specialisti in resurse umane care, culmea, chiar au avut ceva de spus.

Tot spre surprinderea mea, chiar am reusit sa facem un eveniment interactiv, fiind nevoiti sa ajustam programul evenimentului din cauza necontenitelor dezbateri libere.

Sunt multumit!

Era si cazul sa ma bucur de un eveniment facut asa cum l-am dorit …. fara impuneri, fara batai de cap …… fara buget 😉    … prietenii stiu de ce.

Asa cum i-am raspuns la intrebarea lui Silviu Stefanescu la The Money Chanell, ce perspective am pt 2009, va spun si voua … dezvoltare, dezvoltare si dezvoltare. Deja am marit echipa la 12 oameni si …. ghici … inca mai angajez. 

Ce sa zic, e bine sa vezi ca piata te recunoaste si te respecta. Daca nu ati vazut emisiunea live, nu disperati, puteti vedea arhiva pe http://www.tmctv.ro – Dimineata Leilor, 23.02.2009, 9:00-10:00

Daca va spun ca anul asta, primul an de activitate, voi trece de milion la cifra de afaceri nu ma veti crede … mai vorbim si in 2010 pe tema asta … va promit.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s