“Liber la sport pentru toti” – Ziua Mondiala a Sportului

“Liber la sport pentru toti”, la a II-a editie, celebreaza, cu un avans calendaristic de trei zile, Ziua Internationala a Sportului, la initiativa TNL Sector 4 cu sprijinul PNL, Clubul Sportiv “Chelsea Bucuresti” si Pepsi Co.

Sambata 15 mai 2010, incepand cu orele 14:00, Parcul Tineretului va fi gazda seriei de evenimente sportive ce isi propun sa incurajeze implicarea bucurestenilor in activitati de miscare in aer liber.

Editia acestui an va aduce in prim plan spectaculoase demonstratii de karate si tir cu arcul, precum si competitii cu participare libera precum campionat de fotbal sau de baschet si isi propune sa depaseasca succesul editiei anterioare care a atras peste 1000 de participanti.

Trofee, diplome si premii in articole sportive vor marca recunoasterea meritelor castigatorilor si vor fi inmanate, in cadrul festivitatii de premiere, de invitati speciali, membri marcanti ai sportului romanesc precum si lideri PNL.

Inscrierile in competitii se inregistreaza in ziua evenimentului incepand cu orele 11:00 la punctul de coordonare organizatorica amplasat la intrarea principala in parc.

Detalii suplimentare:   TNL Secor 4 – 0746.252.442

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s