Un zambet liber, apel la responsabilitate sociala

1 iunie este momentul in care fiecare dintre noi redevenim, macar pentru o clipa, copii si rememoram cu drag propria copilarie. Ne amintim cum asteptam nerabdatori cadourile si atentia speciala cu care ne inconjurau cei dragi.
Sa nu uitam ca printre noi sunt si copii cu o situatie speciala, ce nu se pot bucura de caldura parinteasca si pentru care, trebuie sa fim responsabili cu totii.
Partidul National Liberal a fost si va fi mereu aproape de cetateni, si mai cu seama alaturi de cei aflati in dificultate. Ziua copilului este o noua ocazie de a incuraja implicarea in actiuni de responsabilitate sociala, si cel mai bun promotor este chiar exemplul propriu.
Organizatia TNL filiala sector 4 va incerca sa aduca zambetul pe chipurile celor 74 de copii ce spera la o viata normala in Centrul de Zi pentru Copii cu Handicap Mental si Motor “Harap Alb”.
Pentru o zi, acesti copii vor avea noi parteneri de joaca, distractie si voie buna si se vor bucura de cadouri constand in articole sportive si jocuri interactive (sah, scrable, puzzle), acuarele, etc., precum si nelipsitele dulciuri.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s