Comunicat TNL cu privire la declaratiile lui Emil Boc la adresa tinerilor liberali

Constatăm că disperarea pierderii alegerilor din 2012, în fața USL, a determinat PDL în ultima perioadă să manifeste dorință subversivă de apropiere față de Partidul Național Liberal. Pentru că nu a avut succes la nivelul seniorilor, domnul Emil Boc vine acum cu un mesaj similar adresat tinerilor liberali. Ținem să-i precizăm liderului PDL și tuturor celor care ar fi tentați să încerce diversiuni de acest fel că tinerii liberali nu pot fi manipulați. Noi avem credința valorilor adevărate, nu cădem în capcana discursurilor propagandistice ale adulatorilor lui Traian Băsescu și a falselor modele.

Vă mulțumim pentru grija pe care ne-o arătați, dar jugul despre care vorbiți este la dumneavoastră. Este jugul corupției și al slugărniciei față de Traian Băsescu.

Tinerii liberali sunt liberi și cred într-o viață mai bună pe care să o trăiască în România. Tinerii liberali vin în politică cu un bagaj consistent de cunoștințe profesionale și realizează incapacitatea PDL de a guverna țara și dezastrul în care a adus-o. Tinerii liberali au soluții pentru generația lor și pentru promovarea oamenilor competenți.

Și nu în ultimul rând, domnule Boc, tinerii liberali nu trădează! Nu trădează valorile dreptei, nu își trădează înaintașii liberali. Tinerii liberali nu trădează idealurile generației lor!

TINERETUL NATIONAL LIBERAL

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s