Cupa PNL Sector 4 la Fotbal

Sâmbătă 15 octombrie a.c., începând cu orele 21:00, se vor disputa finala mare, pentru locurile I si II, şi finala mică, pentru locurile III si IV, din cadrul Cupei PNL Sector 4 la Fotbal. Competiţia va fi găzduită de baza sportivă Chelsea-Bucuresti din Parcul Tineretului.

Recunoasterea meritelor echipelor fruntase se va face în cadrul festivităţii de premiere, unde vor fi înmânate premii constând în trofee, diplome, bani, bilete la meciuri în Champions League şi baxuri de bere.

Competiţia a debutat în weekendul 8-9 octombrie a.c. când 34 de echipe s-au aliniat la grila de start. Fiecare echipă a fost distribuită prin tragere la sorţi într-una dintre cele două grupe unde au disputat jocuri în sistem eliminatoriu, echipa caştigătoare mergând mai departe în următorul tur.

Echipele finaliste s-au detaşat duminică 9 octombrie a.c. în urma disputării celui de-al doilea tur preliminar.

În grupa A, “Covasna” a trecut la lovituri de departajare de “Fulgerul Berceni”, după ce în timpul regulamentar de joc scorul a fost 2-2. În prima semifinală “Covasna” s-a impus la limită cu 2-1 în faţa “CN Ghe.Sincai.

În grupa B, “Berceni” a fost devansată cu 7-4 de catre cei de la “WMS” iar “VA COOT 1966” a pierdut cu 6-4 în faţa celor de la “Ţâţosii”. În semifinală, “WMS” s-au impus în faţa celor de la “Ţâţosii” cu scorul de 5-3, asigurându-şi prezenţa în finala competiţiei.

“Faza preliminariilor competiţiei a fost un succes organizatoric dovadă fiind numărul mare de participanţi. Peste 1000 de persoane, dintre care peste 300 înscrise în competiţie, au fost prezente pe durata desfăşurării evenimentului, în ciuda condiţiilor meteo nefavorabile. Tinerii sunt receptivi la mişcare, sport, întrecere, mai ales dacă evenimentele sunt organizate bine. Statul român trebuie să ia măsuri, în sensul dezvoltării sportului, pentru o viaţă activă şi sănătoasă a populaţiei şi să canalizeze energia românilor către lucruri constructive: întreceri sportive, mişcare, sănătate, dezvoltarea sentimentului de apartenenţă la o comunitate activă, sănătoasă şi educată.”

Prof. Constantin CĂLIMAN,

Vicepreşedinte PNL Sector 4 

Preşedinte Subcomisia Naţională pentru Tineret şi Sport a PNL

 

imagini preliminarii

Această prezentare necesită JavaScript.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s